Selecteer een merk

onze merken

Basic Line

Ga de uitdaging aan en creëer uw persoonlijke Basic Line badkamermeubel. Ontdek de verschillende materialen wastafels, de drie moderne kleuruitvoeringen en de ruime keuze aan maatvoering. Met extra toevoegingen als een hoge kast of spiegel/spiegelkast, maakt u het meubel helemaal af.

Keuze uit ambachtelijk porselein, strak acryl, hardsteen, wastafelkommen en afdekplaten.

Met grepen of greeploos

Of je nu stoere grepen wilt of een strakke greeploze onderkast, bij de Basic 39 en 46 zijn alle uitvoeringen en combinaties mogelijk. De onderkasten zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een soepel lopende softclose metalen ladesysteem. Alle onderkasten zijn in drie kleuren uitvoerbaar; het strak gelakte Ice White, de natuurlijke houtkleur Whisky Oak en de stoere robuuste houtkleur Scotch Oak.

Extra hoog metalen softclose ladesysteem

Alle Basic Line onderkasten zijn uitgevoerd met volledig uittrekbare metalen softclose ladesystemen. Hierdoor valt de lade altijd zacht dicht, ook als je deze met enige kracht dicht gooit. De energie van de kracht wordt netjes opgevangen door de ladegeleiders, waardoor de laden met een zacht tempo sluiten. De laden zijn uitgevoerd met een hoge reling van 30 cm hoog, waardoor flessen, handdoeken en andere badkamerspullen netjes op hun plek blijven.

Basic Line collection

gratis 3d impressie

Levensechte visualisatie
van uw tegelkeuze

Tijdens uw afspraak visualiseren wij uw tegelkeuze in een realistische 3D-weergave. U ontvangt na afloop van ons een mail met daarin een link naar de ontwerpen van uw woonruimte.
Met dit ontwerp ziet u vanuit verschillende perspectieven hoe uw tegelkeuze er uiteindelijk uit komt te zien. Zo kunt u op uw gemak altijd en overal bekijken hoe mooi uw woonruimte met deze tegels wordt!