Selecteer een merk

onze merken

Hotbath

Op zoek naar innovatieve, luxueuze sanitair oplossingen? Bij Hotbath helpen ze graag om het maximale uit je badkamer, toilet en keuken te halen. Hotbath staat voor verfijnde ontwerpen, innovatieve afwerkingen en pure lijnen voor een uitstekend resultaat, met unieke systemen die zorgen voor besparing tijdens de installatie en gebruik. De volledige productie van Hotbath vindt plaats in de Noord-Italiaanse industriële regio Cusio-Valsesia.

Voor welke uitstraling kies jij?

Kleurrijk & Trendy – Cobber – Wie op zoek is naar een kleurrijke kraan kan niet om de Cobber serie heen. Deze bestaan namelijk uit dé trendy designkranen waarin vorm, innovatie en kleur samenkomen. Niet voor niets de populairste kranenserie van Hotbath.

Elegant & Sierlijk – Laddy – Sierlijk, tijdloos en elegant, zo is Laddy het beste te omschrijven. Een kraan met een clean design en een verfijnd ontwerp, die met name tot z’n recht komt in een kleinere badkamer. Dankzij het Flower Power System gaat deze kranenserie ook nog eens zuinig om met water. In de neutrale stand geeft de kraan koud water, in tegenstelling tot andere éénhendel kranen waar dan gemengd water uit komt. Pas na het draaien van de hendel geeft Laddy gemengd of warm water. Dat maakt de kraan tot een uitermate duurzame keuze.

Luxueus & Stijlvol – Friendo – Voor wie op zoek is naar een kraan die net even anders dan anders is: maak kennis met Friendo. Een stijlvolle kraan met strakke lijnen, die zorgt voor een luxueuze beleving in de badkamer. De kranen met een cascade uitloop zorgen voor een wellnesservaring in de badkamer. Friendo is gemakkelijk hanteerbaar en een uitstekende keuze voor liefhebbers van design.

Duurzaam & Krachtig – Buddy is één van de krachtigste kranenseries van Hotbath met een stoere en tijdloze uitstraling. Het is een serie waar je op kunt vertrouwen en bestaat uit een groot aantal modellen in chroom of geborsteld nikkel. De kraan is niet alleen een mooie aanvulling in huis, maar ook een duurzame keuze. Dankzij het Flower Power System gaat deze kraan namelijk erg zuinig om met water.

Klassiek & Strak – Chap is een kraan die meerdere stijlen in zich herbergt. De klassieke kruisgreep is in een modern jasje gestoken en dat maakt de kraan helemaal van nu. Z’n mooie, strakke lijnen en het uitzonderlijke gebruiksgemak, zorgen dat deze kraan staat als een huis. De kraan, verkrijgbaar in chroom en geborsteld nikkel, kan daardoor in vele situaties worden toegepast.

Opvallend & Ruw – Cobber X – De ruwe gravure maakt Cobber X stoer en opvallend binnen iedere badkamer en keuken. De ruwe ambachtelijke afwerking van de hendel, geeft Cobber X een eigen karakter. Deze unieke kraan is beschikbaar in vier verschillende finishes: chroom, geborsteld nikkel, mat zwart en geborsteld messing PVD.

Ijzersterk & Stijlvol – Archie, een ijzersterke én stijlvol vormgegeven kraan. Deze serie is uitgevoerd in hoogwaardig RVS 316. Dit is RVS van de allerbeste kwaliteit, waardoor je jarenlang geniet van deze kraan. De bedieningsknop is uitgevoerd met een Vinyl Touch en heeft dezelfde lichtschittering als een grammofoonplaat. Dit zorgt voor een luxe uitstraling én door het Flower Power System gaat de kraan zuinig om met warm water.

Stoer & Industrieel – Cobber @ Work – Neem het heft in eigen hand met Cobber @work. Deze stoere blikvanger zorgt thuis voor een robuuste uitstraling. Met een tandwiel als handvat, wordt iedere aanraking met de kraan een unieke beleving. Cobber @work komt tot zijn recht in een industriële of minimalistische omgeving. Deze speciale uitvoering Cobber is beschikbaar in vier verschillende finishes: Chroom, Geborsteld Nikkel, Mat Zwart en Geborsteld Messing PVD.

Hotbath collection

gratis 3d impressie

Levensechte visualisatie
van uw tegelkeuze

Tijdens uw afspraak visualiseren wij uw tegelkeuze in een realistische 3D-weergave. U ontvangt na afloop van ons een mail met daarin een link naar de ontwerpen van uw woonruimte.
Met dit ontwerp ziet u vanuit verschillende perspectieven hoe uw tegelkeuze er uiteindelijk uit komt te zien. Zo kunt u op uw gemak altijd en overal bekijken hoe mooi uw woonruimte met deze tegels wordt!