Selecteer een merk

onze merken

Douglas & Jones

Ontdek Hollands topdesign bij Douglas & Jones

Een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen.
Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds en de behoefte om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds.
Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur.
Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design.
Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen.
Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch.

Fascinerende tegelcollecties

Naast de exclusieve partnerships met vtwonen, Studio Piet Boon en
Motto by Mosa met eigen collecties, bevat het omvangrijke assortiment van Douglas & Jones 11 tegelseries: MANOR, METALS, FUSION, SENSE,
ONE BY ONE, VINTAGE,
CASTLES, MARBLES, AMBIANCE,
COTTO PATTERN en BETON.
Deze laatste zelfs met perfect aansluitende douchetegel.

One by One
De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen.

Marbles
De serie Marbles biedt een klassiek marmerdessin in een hedendaags ontwerp. Een collectie waarin het authentieke en karakteristieke gevoel van natuursteen volledig tot uitdrukking komt. De tegels zorgen zowel op wanden en vloeren voor een enorme stilistische veelzijdigheid. Een collectie van rijke kleurtinten en opmerkelijk decoratieve uitvoeringen.

Manor
De serie Manor is een perfecte balans tussen elegantie en vakmanschap. Warm, diep en doorleefd. Een collectie voor wand en vloer met een enorme stilistische veelzijdigheid. De vele nuances creëren een sensatie en vooral op grote oppervlakken komen de authentieke en karakteristieke kenmerken volledig tot uitdrukking.

Metals
De serie Metals biedt een uitermate nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal. Extra bijzonder door het reflecteren van licht en spelen met schaduw in de levendige kleuren. Een meer dan opmerkelijke innovatie op het gebied van keramische tegels voor wanden en vloeren.

Castles
De serie Castles combineert het authentieke robuuste gevoel van steen met het moderne en strakke design van nu. Een vol en toch ingetogen ontwerp in neutrale tinten creëert op iedere oppervlakte een sfeervolle ambiance. Een collectie waarin traditioneel en hedendaags ontwerp harmonieus met elkaar samengaan.

Ambiance
De serie Ambiance is een rustieke, stoere tegelserie voor op de vloer en wand. De unieke robuuste uitstraling zorgt in iedere woonruimte voor een stoere maar sfeervolle ambiance.
Voor een bijzonder resultaat. Extra bijzonder is de toepassing in combinatie met bijpassend mozaïek.

Cotto Pattern
Cotto Pattern biedt de authentieke en robuuste uitstraling van terracotta met een modern en stijlvol design. Het ingetogen, stilistische dessin in de herkenbare roodbruine tint creëert op ieder oppervlakte een sfeervolle beleving. Een ultieme combinatie van traditioneel karakter en hedendaags ontwerp.

Fusion
De serie Fusion combineert het industriële van beton met het natuurlijke van leisteen. Een unieke mix van stijlen met een bijzonder resultaat. Robuust met hoogwaardig raffinement voor een stoere maar sfeervolle ambiance. Een collectie van rijkelijk geschakeerde kleuren, afmetingen en opmerkelijk decoratieve uitvoeringen.

Sense
De Sense is een geborstelde en sleets afgewerkte tegel, verkrijgbaar in zachte harmonieuze kleurtonen. Onregelmatige hoeken zorgen voor een speels effect, variërend van een gebalanceerde reflectie tot een mat oppervlak. Door het grote formaat is de textuur goed zichtbaar.

Beton
De serie Beton biedt een prachtige, neutrale betonlook voor op vloer of wand. Stoere, natuurgetrouwe tegels met een robuust karakter zorgen voor een perfecte basis in iedere ruimte. Voor een stoer en strak eindresultaat.

Vintage
De serie Vintage bestaat uit verschillende kleurrijke en speelse patronen in een mooie matte uitstraling. De charme van het verleden met nostalgische patronen in een moderne uitvoering. Een speels en sfeervol effect voor een bijzondere blikvanger.

 

Douglas & Jones collection

Douglas & Jones
Beton Grijs 70x70

Douglas & Jones
Castles Cenere 80x80 / 40x80 / 60x60

Douglas & Jones
Fusion Brig. Grey Mozaïek 28.7x33

Douglas & Jones
Fusion Hot White Nat. 60x60

Douglas & Jones
Manor Nuage Mat 80x80

Douglas & Jones
Marbles Kionia Smeraldo 60x120

Douglas & Jones
Marbles Scandic Blue 60x120

Douglas & Jones
Metal Iron Melt 20x120

Douglas & Jones
One by One Palladium Grey 100x100

Douglas & Jones
Sense Ligne Blanc 20x120

gratis 3d impressie

Levensechte visualisatie
van uw tegelkeuze

Tijdens uw afspraak visualiseren wij uw tegelkeuze in een realistische 3D-weergave. U ontvangt na afloop van ons een mail met daarin een link naar de ontwerpen van uw woonruimte.
Met dit ontwerp ziet u vanuit verschillende perspectieven hoe uw tegelkeuze er uiteindelijk uit komt te zien. Zo kunt u op uw gemak altijd en overal bekijken hoe mooi uw woonruimte met deze tegels wordt!