Selecteer een onderwerp

over ons

Werken bij tegelidee

Wij zijn een informele platte organisatie met korte lijnen. Binnen Tegelidee heerst een open, informele en no-nonsense cultuur. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken en respect voor elkaar vinden we erg belangrijk.

Medewerkers van Tegelidee hebben een passie voor tegels. Zij kenmerken zich door betrokkenheid, enthousiasme, betrouwbaarheid, eerlijkheid en zijn nuchter van karakter.

tegelzetter

Functie tegelzetter

Als tegelzetter ga jij zowel zoals de functienaam al omschrijft tegels plaatsen op wanden en vloeren. Tegels worden bevestigd door deze te plakken in mortel, specie of met speciale tegellijm.

Een tegelzetter werkt zelfstandig vanaf tekening, heeft kennis van materialen en gereedschap voor het zetten van tegels en het meten van het oppervlak. Je snijdt zelf de tegels op maat, dit kan met een slijptol of met een speciale tegel snij machine. Als je als tegelzetter alleen werkt dien je zelf de mortel, specie of lijm aan te maken. Wanneer er een opperman bij is kan dit gedeelte van het proces worden uitbesteed.

Voordat de tegels kunnen worden bevestigd dient de wand vlak en schoon te zijn. Ook wel sausklaar, dit betekent dat de stukadoors het pleisterwerk hebben klaar gemaakt voor zowel de schilders als tegelzetters. Vervolgens wordt het oppervlak voor gestreken met hechtmiddel, daarna kunnen de tegels gezet worden.

Het tegelwerk vindt voornamelijk plaats in badkamers en keukens, daarom werk je als tegelzetter nauw samen met stukadoorsloodgietersglaszetters(afbouw)timmerlieden en in sommige gevallen metselaars.

Is er momenteel geen vacature voor jouw specialisme?
Een open sollicitatie is altijd welkom.

Stuur een mail met motivatiebrief en curriculum vitae naar info@tegelidee.nl

open sollicitatie

Is er momenteel geen vacature voor jouw specialisme?
Een open sollicitatie is altijd welkom. Wij staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden.

Stuur een mail met motivatiebrief en curriculum vitae naar info@tegelidee.nl