Selecteer een merk

onze merken

Geesa

Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van badkameraccessoires, is wat Geesa al 135 jaar met passie en toewijding doet. Geesa is specialist in kwalitatief hoogwaardige badkameraccessoires met een doordacht design en oog voor detail. Geesa ondersteunt architecten, designers, klanten en (eind)gebruikers maximaal bij het ontwerpen en realiseren van badkamerinterieurs, in design en functionaliteit.

De badkameraccessoires van Geesa zijn te vinden in ’s werelds bekendste hotels en grootste cruiseschepen, waar de producten intensief worden gebruikt. En waar de accessoires aan de hoogste eisen moeten voldoen als het gaat om functionaliteit, design, installatie- en gebruiksgemak.

Geesa collection

gratis 3d impressie

Levensechte visualisatie
van uw tegelkeuze

Tijdens uw afspraak visualiseren wij uw tegelkeuze in een realistische 3D-weergave. U ontvangt na afloop van ons een mail met daarin een link naar de ontwerpen van uw woonruimte.
Met dit ontwerp ziet u vanuit verschillende perspectieven hoe uw tegelkeuze er uiteindelijk uit komt te zien. Zo kunt u op uw gemak altijd en overal bekijken hoe mooi uw woonruimte met deze tegels wordt!