projecten

De Albatros Maassluis

Appartemententoren De Albatros ligt op een schitterende locatie aan de Willem Alexander Boulevard in Maassluis. Direct aan de Nieuwe Waterweg en daarmee met een altijd vrij uitzicht over het water en het landschap erachter. De strak vormgegeven appartemententoren heeft een lager deel met 5 woonlagen en een hoge toren met 16 woonlagen. In totaal zijn er 59 appartementen en 2 penthouses beschikbaar. De variatie in types is heel groot, waardoor De Albatros voor elk wat wils biedt.

De ruime balkons en terrassen liggen allemaal aan de zonnige zuidwestkant. Ze hebben een glazen balustrade die ervoor zorgt dat je beschut zit, zonder dat het vrije zicht ontnomen wordt. Er is een aantal waaiervormige balkons en grote terrassen op de begane grond met nog meer ruimte beschikbaar. De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 90 m2 tot ca. 190 m2 en zijn alle koopwoningen.

De wijk ligt nabij stedelijke voorzieningen met een winkelcentrum, een kinderdagverblijf en NS-station om de hoek. Achter of in de onderste laag van De Albatros is voor alle bewoners een privéparkeerplaats beschikbaar. Er ligt een halfverdiepte kelder onder het gehele gebouw.

Art Nouveau is de inspiratiebron voor de gehele buurt die ‘Het Balkon’ heet. De gevel van het gebouw betreft metselwerk met aluminium en houten kozijnen.