projecten

Het Dozijn Berkel en Rodenrijs

GEWELDIG WONEN MET ALLE VOORZIENINGEN DICHTBIJ

Genieten van de ruimte in en om je woning? Dat kan in ‘Het Dozijn’, 12 nieuwbouw herenhuizen aan de Burgemeester Hendrixstraat in Berkel en Rodenrijs. Het volwassen groen in de wijk maakt het tot een prachtige, levendige woonomgeving. Een plek waar kinderen heerlijk binnen en buiten kunnen spelen. Laat je verrassen door de mogelijkheden die wonen in ‘Het Dozijn’ je biedt.

MAAK KENNIS MET ‘HET DOZIJN’

Het project omvat 12 nieuw te bouwen herenhuizen, in 2 blokken van 6 woningen met een eenduidige, stijlvolle uitstraling, waarbij elke woning een iets andere gevelindeling heeft. Hierdoor wordt de individualiteit per woning versterkt. Er zijn drie typen woningen te koop, allen voorzien van een royale achtertuin en een eigen parkeerplaats.

ARCHITECTUUR EN AFWERKINGSNIVEAU
Een unieke locatie verdient bijzondere woningen met een aansprekende architectuur. De architectuur van deze woningen is een eigentijdse interpretatie van de vormgeving en ambachtelijkheid van de jaren ‘30. Deze stijl wordt onder andere gekenmerkt door een verfijnde detaillering en het gebruik van traditionele en natuurlijke materialen. De strakke belijning van goten en luifels in combinatie met een bijzondere vlakverdeling van de ramen zorgen voor een gebalanceerd lijnenspel. Het toepassen van natuurlijke materialen zoals baksteen, zink en keramische pannen geeft de woningen een statige en warme uitstraling.

Tot slot: De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau, ze zijn comfortabel en energiezuinig.
Alle woningen zijn standaard voorzien van PV-panelen op het pannendak.