projecten

Landgoed Schoonenburg

NIEUW-LEKKERLAND • Van Wijnen is gestart met de bouw van 22 koopappartementen op landgoed Schoonenburgh, aan de Elzenweg in Nieuw-Lekkerland.

Bewoners van de appartementen hebben straks vanuit hun woning een vrij uitzicht op het polderlandschap en exclusief toegang tot het achtergelegen bos, ten noorden van het appartementengebouw.

Het appartementengebouw komt op 10 minuten lopen van het centrum te liggen. “Hier woon je straks op een unieke locatie”, vertelt Jeroen Roijers, projectontwikkelaar bij Van Wijnen. “Wonen op een landgoed, dat kan niet overal.”

Het nieuwbouwplan sluit naadloos aan op de omgeving en speelt goed in op de behoefte naar gelijkvloerse woningen in het dorp. Het complex bestaat uit diverse typen appartementen, die in woonoppervlakte uiteenlopen van 96 tot 134 vierkante meter. De appartementen zijn gasloos, beschikken over zonnepanelen en hebben een balkon van circa 11 vierkante meter of een tuin van 27 tot 176 vierkante meter. Tot slot zijn er twee algemene ruimtes met een lift.

Naar verwachting is het project in het eerste kwartaal van 2020 gereed. Een groot deel van de appartementen is al verkocht, er zijn er nog enkele beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op de website