projecten

Malieklos Rotterdam

In nieuwbouwproject Malieklos in Hillesluis komen 51 sociale huurappartementen voor senioren. Hier vind je rust en gemak in je woning en in de buurt heb je stadse gezelligheid en alles wat je nodig hebt. Naast het gebouw hebben we 31 eengezinswoningen gebouwd en twee woningen met twee verdiepingen.

In de ochtend eet je een ontbijtje in je open keuken, ’s middags drink je je koffie in de zon op je balkon en ’s avonds geniet je van de rust in jouw appartement. Je voelt je hier op ieder moment van de dag thuis.

De appartementen zijn ideaal voor jou als senior. Ze zijn ruim en open ingericht met brede gangen en ingangen. Je hebt een open keuken en er zijn geen drempels in de woning. Ook de badkamer met douche, wastafel en toilet is ruim. Misschien nu nog niet allemaal nodig, maar wel erg fijn voor de toekomst.

De woning is heerlijk licht door de grote ramen en je hebt met het binnenbalkon een fijne buitenruimte. De woonkamer is ruim en je hebt twee slaapkamers. In het appartement is een berging voor je wasmachine en droger en nog ruimte om wat spulletjes op te bergen. Zo heb je alles bij de hand en toch uit het zicht.

Veiligheid en gemak

De appartementen liggen aan een galerij. Je voordeur is dus in het gebouw. Vanuit de hal kun je de trap naar boven nemen of je pakt de lift om jou en je boodschappen naar je woning te brengen.

Duurzaam wonen

De woningen in Malieklos worden aangesloten op stadsverwarming. Dit is zuiniger, veiliger en milieuvriendelijker dan aardgas. Op het dak van het woongebouw plaatsen we zonnepanelen wat voor een lagere energierekening kan zorgen. De woningen zijn milieuvriendelijk en duurzaam gebouwd.