Ieder uur een ander uitzicht

Neerlandia te Maassluis

Nieuwbouwappartementen Neerlandia

De zon schijnt tussen de shutters door en nog voor je ze opent weet je al dat het een mooie dag gaat worden. Je zet een straffe espresso, pakt de tablet voor de krant en zet de schuifpui open. Vanaf het loungemeubel op het terras zie je de wereld letterlijk aan je voorbijvaren. Wat een zalig ochtendritueel. Dit is wonen in Neerlandia.

 

Direct aan de Nieuwe Waterweg

Direct aan De Nieuwe Waterweg komt het appartementencomplex Neerlandia met maar liefst 76 luxe appartementen en penthouses. Dit is het zusje van de Albatros, het gebouw even verderop dat reeds gebouwd is. Met een knipoog naar het verleden – de Neerlandia en Albatros waren sleepboten die op de Nieuwe Waterweg hun werk deden – gaat ook dit nieuwe gebouw hier voor anker.

 

Ieder uur een ander uitzicht

De nieuwbouwappartementen van Neerlandia liggen aan de noordzijde van de Nieuwe Waterweg, ook wel de Rechter Maasoever genoemd. Dit stuk van Het Balkon van Maassluis is een uniek gebied om te wonen, werken en recreëren. Met het steeds veranderende uitzicht op het water en daarachter, op de Linker Maasoever, de skyline van Europoort met ’s avonds een zee aan lichtjes. Het ene moment vaart er een zeecontainerschip voorbij en een uur later het grootste cruiseschip ter wereld!

Neerlandia gooit straks definitief haar anker uit aan de Prins Willem Alexander Boulevard in Maassluis. Met de auto kom je hier eenvoudig. Vanaf de A20 leidt een weg direct naar Het Balkon van Maassluis dus je hoeft niet het hele dorp te doorkruisen. De Koning Willem Alexander Boulevard is de weg die je neemt als je al fietsend naar huis navigeert en het toekomstige Metrostation vind je op loopafstand.

 

Parkeren

Niks voelt zo luxe als een parkeergarage -exclusief voor bewoners van Neerlandia- inrijden als je thuiskomt. De auto parkeren en dan binnendoor de lift naar je appartement nemen. In Neerlandia kan het. Ieder appartement komt met 1 parkeerplaats in de ondergrondse parking. Komt er bezoek? In de directe omgeving van het appartementencomplex zijn hier genoeg parkeerplekken voor opgenomen.

 

Voorzieningen Neerlandia

Als je hier gaat wonen dan woon je goed. Over de wijk is nagedacht; Het Balkon van Maassluis wordt in kleine fases gebouwd om de overlast hiervan te beperken. Daarnaast is de buurt qua opzet natuurlijk slim ontworpen. Denk aan een handige afvalverwerking, mogelijkheden voor elektrisch opladen en genoeg groen en ruimte voor recreatie.

 

Wandelen in de buurt

Ideaal als je een hond hebt: langs de Nieuwe Waterweg vind je een lange, brede groenstrook waar je viervoeter lekker los mag lopen, het gehele jaar door. Het pad is onderdeel van de prachtige ‘Noordzee Route’. Als je wilt, kan je dit pad bewandelen vanaf je nieuwbouwwoning tot aan Hoek van Holland (ongeveer 12 km heen en terug). En dat allemaal met je hond lekker los. Die zal dat heerlijk vinden! Een hond is trouwens geen verplichting; ook zonder wandel je hier natuurlijk zalig langs het water…