BETAALBAAR WONEN IN NIEUW-LEKKERLAND

Nuova Venezia

Betaalbaar wonen in Nieuw-Lekkerland betekent leven in een vriendelijke dorpse sfeer, met alle gemakken bij de hand.  Nuova Venezia wordt een heerlijke, natuurlijke en kleinschalige woonomgeving met royale woningen met een rijkelijke architectuur.

Net als Venetië is Nieuw-Lekkerland een mooie plek om te wonen, vol van historie, cultuur en woongenot. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een comfortabel leven.

Nuova Venezia is een nieuwe woonwijk in Nieuw-Lekkerland. De wijk wordt omringd door waterlopen. Het water en de statige laan die door de wijk slingert geeft karakteristiek aan de gehele wijk.

De oude slagen in het polderlandschap zijn nog goed leesbaar is de stedenbouwkundige opzet. De brede lanen, en de randen met de losse bebouwing geven de wijk veel openheid en er zijn veel doorzichten in de wijk.

Overal dichtbij

Nieuw-Lekkerland ligt in de gemeente Molenwaard, ten zuiden van de Lek, die door het Zuid-Hollandse polderlandschap meandert.

De gemeente Molenwaard bestaat uit de Zuid-Hollandse gemeenten Graafstroom, Liesveld en Nieuw-Lekkerland. Het ligt in het noorden van de Alblasserwaard en telt in totaal zo’n 30.000 inwoners, verspreid over 126 km², in twaalf dorpen en één stad.
De gemeente Molenwaard heeft een gunstige ligging. Het gebied is verbonden door uitstekende fietspaden en prachtige wandelroutes, en is goed bereikbaar per auto, bus of trein. De prachtige molens van Kinderdijk kunt u zo prima met de fiets bereiken.
Door de nabijheid van de A15 en A16 liggen de binnenstad van Dordrecht (met om het jaar Dordt in Stoom) en Rotterdam (met o.a. de Markthal, de Euromast en het centrum) op een steenworp afstand.

Type woningen

LA GONDOLA

Eengezinswoning

Niets is zo kenmerkend voor Venetië als de gondels die door de rijkelijk met architectuur versierde watergangen varen. De gondelier die ondertussen luidkeels “O sole mio” zingt brengt u overal daar waar u wilt zijn. Stapt u aan boord van één van deze mooie gondels?

Net als alle verschillende gondels in Venetië is geen enkele rijwoning van type La Gondola hetzelfde! Verschillende woningdieptes, tuitgevels, rij- of hoekwoning: u kiest de woning die bij u past.

IL PONTE/IL PONTICELLO

Twee-onder-een-kap woning

Hoeveel ‘ponti’ (Italiaans voor bruggen) zal Venetië hebben? De ene brug is nog rijkelijker gedecoreerd dan de ander! Al deze bruggen zijn uniek en verbinden de verschillende stadsgebieden en maakt Venetië een geheel.

Het verschil tussen type G en H valt direct op: type H heeft een tuitgevel en type G een meer traditionelere langskap. Samen vormen zij een mooi geheel. De indelingen van binnen zijn aanmerkelijk verschillend.

LA MASCHERA

Vrijstaande woning

Het Venetiaans carnaval: parades, kleuren en mensen die zich versiert hebben met prachtige versierde maskers! De maskers zijn versierd met dierenhuiden, stof, juwelen en opvallende gekleurde veren waardoor de maskers een echte visuele magneet zijn.

De vrijstaande woningen van zijn de maskers van Nuova Venezia: vrij, afwijkende architectuur en veel privacy: u kunt zich ten positieve verschuilen achter de mooie gevels en in de ruime tuinen!