projecten

Park Hill Bergschenhoek

PARK HILL

De ligging van Park Hill is anders dan anders. De rustzoekers komen er volop aan hun trekken, net als de liefhebbers van drukte en afleiding. Dat is best bijzonder. Want in een paar minuten sta je in het hart van de tweede stad van Nederland of je maakt een lange wandeling door de Groenzoom om je gedachten even goed te verzetten. Het kan allebei.

Wie in Parkzoom woont, heeft het Annie M.G. Schmidtpark in de achtertuin. Want direct tegenover Parkzoom ligt het Annie M.G. Schmidtpark: een groot park met een oppervlakte van ongeveer 1,5 keer het Amsterdamse Vondelpark! Je zal er maar zo dichtbij wonen.

De kinderboerderij in het park is altijd weer een bijzonder uitstapje voor de allerkleinsten en verder is dit een heerlijke plek voor een wandeling met de hond, een rondje hardlopen of een frisse neus op een mooie zomeravond.

15 APPARTEMENTEN

APPARTEMENTEN
Deze appartementen danken hun riante woonoppervlak aan de extra brede binnenmaat van maar liefst 10.3 meter. Dit zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt met de inrichting van de woonkamer. En wat dacht u van de ruime slaapkamers die deze woningen bieden. De kleinste heeft ook nog een balkon.

4 EENGEZINSWONINGEN

EENGEZINSWONINGEN
Het zijn de details die de uitstraling bepalen. Mooie gevelstenen bijvoorbeeld, een speciale vlakverdeling van de raampartijen, met staand metselwerk. In de eengezinswoningen in Park Hill wordt aan alle voorwaarden voldaan om uw woonplezier voor de komende jaren te waarborgen.