projecten

Wonen aan de Poel Amstelveen

Wonen aan de Poel  Amstelveen

Wonen aan het water, dicht bij de stad en verrassende villa’s

Inmiddels gerealiseerd

Wonen aan de Poel is een inmiddels gerealiseerd plan aan de rand van een exclusieve, parkachtige omgeving waar het leven en genieten voorop staat. Ongekend veel privacy en ruimte op enkele minuten afstand van het bruisende stadshart van Amstelveen. Zeker voor diegene die zich na een drukke dag wil onttrekken aan de hectiek van de stad en het zakenleven, is dit een heel aantrekkelijk plan.

Het project valt uiteen in drie verschillende plekken met elk een eigen sfeer en woonvorm. Langs het water aan de Poeloever, de westkant, liggen de villa’s. Hier heeft u de keuze uit drie zeer verschillende types, te weten Boston, Newport en Vermont, alle met een gebruiksoppervlakte van meer dan 300 m² .

Twee-onder-één-kap herenhuizen

Aan de noordzijde van het plangebied liggen acht royale herenhuizen. Er zijn twee types Kensington en Greenwich, beide met een gebruiksoppervlakte van ca. 240m² . Aan de achterzijde grenzen de tuinen aan het water van de Poeloever.

Deze statige herenhuizen krijgen aan de Poeloever ook een eigen garage. Tussen deze stadsvilla’s door loopt het wandel-/fietspad dat via een brug toegang geeft tot het watergebied aan de Poel. Hiervandaan kunt u in alle rust verder wandelen door het gebied rond de Poel en het Amsterdamse Bos. Ook diverse ruiterpaden voor echte paardenliefhebbers ontbreken daar niet. Kortom een werkelijk paradijs voor de natuurliefhebber. En toch met alle voorzieningen en faciliteiten op een steenworp afstand.

Appartementen Poelstede

Op de derde plek wordt aan de Handweghof het gebouw Poelstede gerealiseerd. Achter de gehandhaafde monumentale gevel van de voormalige Handwegkerk zijn veertien ultra comfortabele appartementen gesitueerd met een gebruiksoppervlakte tussen de 133m² en 260m² . De namen van de appartementen – Montmartre, Monteverde, Cannes, Gstaad, Manhattan en Monaco – refereren stuk voor stuk aan steden of plekken die qua wonen behoren tot de mooiste en meest geliefde ter wereld.