Buren in Bouverijen

Een dorps karakter

De Bouverijen is in Breda en omstreken inmiddels een begrip. Afgelopen jaren heeft dit gebied een grote transformatie doorgemaakt. Van voormalig terrein van golfclub de Suykerberg naar een nieuwe groene woonwijk. Buren in Bouverijen voegt daar weer een stukje aan toe. Het plan bestaat uit 26 comfortabele woningen, waarvan 23 koop- en 3 huurwoningen. Van een grote vrijstaande woning tot een fijne (starters) eengezinswoning, je vindt het hier allemaal.

De woningen worden gerealiseerd op een mooi plekje in de wijk. Met uitzicht over het water en gelegen tegen een groene zone biedt de woonomgeving van Buren in Bouverijen kwaliteit. Met autoluwe straten en het parkeren op het achterterrein is de wijk ook nog eens zeer kindvriendelijk. Zij kunnen veilig voor de deur spelen of naar de speeltuin om de hoek.

De fiets- en wandelpaden zorgen voor een aangename afwisseling en geven de wijk, samen met de variatie in woningtypes en architectonische verschijningsvorm, een dorps karakter. Een kleinschalige buurt in een ruim opgezette wijk.

LOCATIE TETERINGEN

Teteringen kent tal van dagelijkse voorzieningen en heeft een variërend aanbod aan sportverenigingen, enkele horecagelegenheden en een buurthuis. En op loopafstand vind je verschillende basisscholen en een kinderopvang in de multifunctionele accommodatie De Mandt.

De omgeving biedt vele mogelijkheden voor fiets- en wandelroutes, zoals de Teteringse Heide met het Cadettenkamp, landschapspark De Waterakkers en aangrenzend de Lage Vuchtpolder. Mooie natuurgebieden die een wandeling of fietstocht meer dan waard zijn!

Naast de rust en de ruimte ben je in no time in het bruisende centrum van Breda. Met alle voorzieningen die je van een grote stad mag verwachten. Een ideale combinatie van twee werelden.

Voor de woningen van Buren in Bouverijen worden gebouwd met hoogwaardige materialen. Bakstenen met een iets terugliggende voeg, een geschilderde witte gevel, houten kozijnen, accenten in het metselwerk en bijzondere details geven de woningen een luxe uitstraling.

Jouw woning is aangesloten op het warmtenet van Ennatuurlijk. De warmte wordt centraal op een duurzame en betrouwbare manier opgewekt. Hierdoor is er minder aardgas nodig en vermindert de uitstoot van broeikasgassen. En dat is beter voor het milieu. Door een doordacht leidingstelsel onder de grond wordt de warmte naar je woning gebracht. Het warm water voor je vloerverwarming is altijd direct beschikbaar. Het warm kraanwater dat je gebruikt heeft altijd de juiste temperatuur.

BEREIKBAARHEID DE BOUVERIJEN

Buren in Bouverijen kent een goede bereikbaarheid en ontsluiting. Door de ligging in Teteringen en aan de Noordoostzijde van Breda sta je met 10 minuten fietsen al in het centrum van Breda. Ook ben je met de auto in enkele minuten op de rondweg van Breda en op de snelweg, op weg naar Tilburg, Roosendaal, Rotterdam of ’s-Hertogenbosch.

De openbaar vervoersverbinding is ook uitstekend. Naast enkele stadsbussen, ben je met de HOV-busverbinding binnen 10 minuten op het centraal station van Breda, waardoor ook de omliggende steden met de trein goed bereikbaar zijn.

Buren in Bouverijen is dorps wonen met rust en ruimte, maar met de dynamiek van de stad dichtbij.