projecten

Buytengewoon Hendrik Ido Ambacht

EEN UNIEK EN BIJZONDER PROJECT. NOG SLECHTS ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR.

Bouw gestart!

Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht ontstaat iets nieuws. Hier kun je straks in jouw nieuwe woning genieten van landelijke charme en moderne luxe. De ontwikkeling Buytengewoon maakt deel uit van de wijk Volgerlanden. Deze nieuwe wijk is goed bereikbaar, heeft voldoende speelruimte voor de kinderen en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum. Wonen in deze prachtige nieuwe wijk maakt wonen Buytengewoon uniek en bijzonder.

Van de in totaal 77 koopwoningen zijn er nog maar enkele te koop. De woningen zullen garant staan voor een moderne afwerking en een hoog wooncomfort.
Van schitterende rijwoningen tot statige twee-onder-één-kapwoningen – allemaal uitgevoerd in verschillende afmetingen waardoor ieder zijn of haar droomwoning hier kan vinden. Voor het ontwerp van de woningen hebben we ons volop laten inspireren door het rustieke karakter van deze nieuwe woonwijk.
Statige architectuur, met oog voor detail, grote raampartijen en bijzondere stijlelementen.

VANAF JOUW FONKELNIEUWE WONING LOOP JE MET GEMAK NAAR DE SPORTHAL, DE OMLIGGENDE WINKELS EN HET SCHITTERENDE SOPHIAPARK – WÁT EEN LEVEN!

En hier vind je de prachtige woningen

Ideale ligging bij Rotterdam
Hendrik Ido Ambacht is een modern en welvarend dorp dat een grote aantrekkingskracht heeft op stellen en gezinnen in de regio. Vanuit Rotterdam zien wij dat bijvoorbeeld al. Hendrik Ido Ambacht ligt zeer centraal, is goed ontsloten en dichtbij steden als Rotterdam en Dordrecht. Naast de goede infrastructuur biedt deze woonstreek alle rust en ruimte om te spelen, wandelen en tot rust te komen.