Fijn thuiskomen in Baanhoek-West

Corellistraat te Sliedrecht

Het is fijn thuiskomen in Baanhoek-West. Dit is een modern en duurzaam tuindorp met groen, pleintjes en singels. Bewoners kennen elkaar en kinderen spelen heerlijk buiten. In de wijk vind je verschillende voorzieningen, waaronder een brede school inclusief opvang, een kerk en medisch centrum met apotheek. En op een steenworp afstand ligt Nationaal Park De Biesbosch. Hier woon je met je gezin comfortabel en van alle gemakken voorzien in een energiezuinig nieuwbouwhuis. Staat jouw droomwoning hier?

 

Fase Corelli bestaat uit 9 woningen; 6 levensloopbestendige en 3 vrijstaande. De levensloopbestendige woning heeft standaard een slaapkamer met badkamer op de begane grond. De vrijstaande woning kenmerkt zich door de riante woonkamer.

 

Of je nu afslag Baanhoek West neemt vanaf de A15, vanaf het treinstation naar huis wilt fietsen of lopen, de woningen in Het Veld zijn perfect bereikbaar. De wijk is begrensd door de Ouverture in het noorden en westen, het Intermezzo in het oosten en het Menuet in het zuiden.

 

De voorzieningen in Het Veld zijn goed. (Basis)scholen en kinderopvang zijnĀ in de buurt, een medisch centrum is aanwezig en openbaar vervoer is goed geregeld. Dit is waar je aan het einde van de dag thuiskomt, waar je je hond uitlaat en in de tuin geniet terwijl de kinderen buitenspelen.