Dorps wonen in de Goede Ree

De Goede Ree

Wonen in een groene omgeving met een bijzondere historie. Centraal in het dorp Sommelsdijk en omringd door voorzieningen. En op een steenworp afstand van het Haringvliet. Het kan straks in één van de nieuwbouwwoningen van De Goede Ree. Hier ontspan je bij de vijver in het park of geniet je van spelende kinderen op het centrale plein.

Een plek vol herinneringen

Wie heeft er geen herinneringen aan het voormalige verzorgingshuis De Goede Ree? Op de plek waar 60 jaar lang bewoners op een prettige verzorging konden rekenen, worden voorbereidingen getroffen voor een nieuwe woonomgeving. In de plannen is met zeer veel respect omgegaan met de historie van deze locatie. Waardevolle elementen van het gebouw zie je straks terug in de wijk. Zoals bijvoorbeeld de karakteristieke voorgevel met trap en de pilaren bij de entree. Ook blijft het vele groen behouden.

Wordt dit jouw nieuwe thuis?

De Goede Ree wordt straks een fijne plek voor jong en oud. Een buurtje met veel groen en ruimte om te spelen, maar ook de plek waar je je heerlijk terug kunt trekken in je nieuwe thuis.

Nieuwbouw in Sommelsdijk

Een van de leuke dingen aan jouw nieuwbouwwoning in Sommelsdijk? Je steekt de straat over en je staat in Middelharnis! De dorpen liggen zo dicht tegen elkaar aan dat Sommelsdijk ook wel het tweelingdorp van Middelharnis genoemd wordt. En vice versa. Je geniet hier van de voorzieningen van twee fijne dorpskernen. Een ideale plek dus voor nieuwbouwproject De Goede Ree!

Nieuwbouwwoning op Goeree-Overflakkee

Sommelsdijk ligt op het eiland Goeree-Overflakkee en is samen met Middelharnis de grootste woonkern van het eiland. Natuurlijk staat water centraal op het eiland, dus of je nu vanuit je nieuwbouwwoning graag naar het strand gaat, van zeilen houdt of graag lange wandelingen maakt, hier woon je goed. Ook leuk is dat je hier middenin een reeds bestaande woonwijk woont met je nieuwbouwhuis. Tussen alle voorzieningen en de historische dorpskernen, maar wel in een uiterst moderne en energiezuinige nieuwbouwwoning.