Wonen, varen, leven

Het water ligt er altijd uitnodigend bij

Oude Tol is een uniek project in een waterrijk dorp waar nauwelijks nog nieuwbouw mogelijk is. Met de kwaliteit die alleen in een kleinschalig project gerealiseerd kan worden. Laat u verrassen door de rijke architectuur. Een divers aanbod in verschillende fases. Van duurzame havenwoningen tot exclusieve watervilla’s.
Hier parkeert u de boot net zo makkelijk als uw auto. Comfortabel en klaar om elk moment weg te varen. In combinatie met de directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen is het 365 dagen per jaar vakantie.

In Reeuwijk is meer water dan wegen. En in het plassengebied heeft het verkeer op het water voorrang op het wegverkeer.

Wonen in Reeuwijk is dan ook pas echt wonen in Reeuwijk als de boot voor of achter het huis ‘geparkeerd’ kan worden. In Oude Tol kan dat. Elke woning heeft een eigen ligplaats.

Uitgestrekt plassengebied
In Reeuwijk kun je over het water bijna overal komen. Een boodschapje, een drankje of een etentje?

U kunt het allemaal varend in uw sloep bereiken. Alleen Ravensberg is niet toegankelijk voor gemotoriseerde vaartuigen. En natuurlijk heeft u een rechtstreekse vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Een uitgestrekt gebied opgedeeld in elf verschillende plassen die allemaal met elkaar vebonden zijn, behalve Broekvelden.

Elke plas heeft een eigen karakter. Natuurliefhebbers, watersporters of hipsters. Iedereen komt hier aan z’n trekken. Zo is Broekvelden met een zandstrand ideaal voor zwemmers en zonaanbidders, terwijl ’s-Gravenbroek uitnodigend is voor intensieve watersport. Op het kaartje hierboven ziet u een kanoroute.

Reeuwijk en het goede leven

In Oude Tol is het heerlijk leven. Weg uit de drukte. En altijd gezelligheid in de buurt. Het uitnodigend kabbelende water inspireert, kalmeert en enthousiasmeert. En als je toch naar de stad wil: op slechts 20 autominuten liggen de grote steden.

Alles binnen handbereik
Dat is pas echt comfort. Een  winkelcentrum op korte afstand en de scholen,  waarvan één met het predikaat excellent,  letterlijk om de hoek, en een rijk verenigingsleven met alle populaire sporten binnen de gemeentegrenzen. Natuurlijk een zeilvereniging. Reeuwijk heeft ook een bloeiende voetbalvereniging voor zowel meisjes als jongens en een grote maar vooral gezellige hockeyvereniging op korte loopafstand. Vlakbij is ook het atletiek complex van de Sportclub Reeuwijk.

Reeuwijkse Hout
Met de sloep er op uit is al een feest. Maar Oude Tol heeft nog een attractie. Lopend staat u binnen een paar minuten in het Reeuwijkse Hout. Een prachtig natuurgebied met veel recreatiemogelijkheden. zoals mooie wandelroutes, een restaurant en een zandstrand.