Selecteer een merk

onze merken

Motto By Mosa

Motto by Mosa biedt design tegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Binnen het concept staat keuzegemak centraal. Zo zijn er voor de badkamer perfecte tegelcombinaties beschikbaar, samengesteld door de ontwerpers van het gerenommeerde tegelmerk Mosa. Voor vloeren kiest u simpelweg de mooiste tegels. 

De mooiste designtegels voor vloer en wand die passen bij uw interieurstijl.

VLOERTEGELS

Met de tegels van Motto by Mosa haalt u Dutch Design in huis. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn de vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van uw keuken en uw woonkamer tot de hal.

Vloertegel series

FORM: Het gewolkte effect van beton, maar dan met de voordelen van vloertegels. Dat is Form. Een laagdrempelige manier om een vleugje industrieel toe te voegen aan uw woning. De gewolkte tegels zijn robuust, en vormen samen een levendige vloer. Dutch Design met een tijdloze uitstraling.

GRAIN: Voor Grain lieten de ontwerpers van Mosa zich inspireren door zand. Als u goed kijkt ontdekt u de verfijnde details. De matte vloertegel is namelijk voorzien van subtiele spikkels. Met een rustige uitstraling als resultaat. Daarnaast hebben de spikkels nog een praktische kant: ze hebben vuil verhullend effect.

 

MOZAÏEK:
Bent u op zoek naar een bijzondere accentwand voor de badkamer? Dan zijn de mozaïektegels van Motto by Mosa misschien wel iets voor u. De unieke driehoekige vorm zorgt voor een grafisch en levendig patroon op de muur. Zeker met een contrasterende voeg zijn de geometrische lijnen echte blikvangers.

De tegels zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren en structuren als de vloertegels Form en Grain. Zo geeft u ook binnen één sfeer een extra accent aan de ruimte.

 

WANDTEGELSERIES:

MELD:

Creëer levendige wanden met Meld.
Meld, zou zo maar eens een publiekfavoriet kunnen worden. Hij geeft op subtiele wijze kleur aan je badkamer. Ideaal als je niet zo houdt van witte tegels.
Meld heeft een Matte uitstraling en een structuur die doet denken aan gevlinderd beton. Hij is er in twee formaten en drie kleuren.

Levendige tegelwand.
Meld is een gedecoreerde tegel voor aan de wand. Zachter dan een witte tegel. Maar net iets minder uitgesproken dan de wandtegels in de pastelkleuren van badkamersfeer Expressive.

Perfecte match met onze vloertegels.
het mooie van Meld is dat de matte tegel perfect past bij onze vloertegels Form en Grain. Dit doordat Meld elementen van beide tegels bevat.
Namelijk de betonachtige uitstraling van Form en de spikkels van Grain. Zo ontstaat er harmonie tussen vloer en wand.
Toch hou je voldoende contrast: de wandtegels zijn namelijk een tintje lichter dan de vloertegels.

 

SFEREN VAN MOTTO BY MOSA:

Expressive
Gekleurde tegels zorgen voor vrolijkheid en geven uw badkamer karakter. Doordat de tegelkleuren zacht zijn, blijft de uitstraling van de ruimte fris en licht.

Serene
Witte tegels zijn licht en helder. Ze brengen rust en ruimte in uw badkamer. Of u nu gaat voor modern of klassiek: wit is altijd een goede keuze.

Noble
De goude combinatie van stoere materialen en grijstinten geeft uw badkamer een industriele uitstraling. De koele tegelkleuren lenen zich perfect voor een strak lijnenspel.

Cosy 
Omring uzelf met rijke aardse kleuren. De tegels geven uw badkamer een robuust karakter en maken de ruimte warm en vertrouwd.

Natural
Lichte zandkleuren zorgen voor harmonie in uw interieur. Door de bescheiden en maar verfijnde tegelkleuren krijgt uw badkamer een rustiek karakter.

Royal 
Als u van uitgesproken houdt zijn donkergekleurde tegels de perfecte keuze voor uw badkamer. De diepe kleurtonen zijn zorgvuldig geselecteerd en geven een gevoel van luxe.

 

 

Motto by Mosa collection

Expressive

Serene

Noble

Cosy

Natural

Royal

gratis 3d impressie

Levensechte visualisatie
van uw tegelkeuze

Tijdens uw afspraak visualiseren wij uw tegelkeuze in een realistische 3D-weergave. U ontvangt na afloop van ons een mail met daarin een link naar de ontwerpen van uw woonruimte.
Met dit ontwerp ziet u vanuit verschillende perspectieven hoe uw tegelkeuze er uiteindelijk uit komt te zien. Zo kunt u op uw gemak altijd en overal bekijken hoe mooi uw woonruimte met deze tegels wordt!